Wittebonengratin met knolselderij op z'n Toscaans

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 624 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Toscaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
peulvruchten / vegetarisch
Bereidingstijd:
60 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Embogoné - Pasta met saus van borlottibonen, salie en rozemarijn

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Borlottibonen met olijfolie en citroensap

Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Verse borlottiboontjes gesmoord met knoflook & wijn

Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Lamschenkels met tomaat, rozemarijn en borlottibonen

delicious. magazine - 2014-08