Gebakken pompoen met tomatensaus, parmezaanse kaas en basilicum
★
★
★
★
★
Een recept van Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal.
U vindt dit recept op pagina 367 in De dikke vegetariër .
- Keuken:
- Internationaal
- Gang:
- bijgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- vegetarisch / groente
- Bereidingstijd:
- 45 minuten
Ingrediënten
- basilicum
- cayennepeper
- chilipeper
- chilipepervlokken
- druivenpitolie
- groentebouillon
- knoflook
- maïsolie
- parmezaanse kaas
- pompoen
- rode wijn
- tomaat
- tomaat uit blik
- ui
- zout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.