Cailletes - Gayettes - Worstjes van varkensvlees met lever en groente
★
★
★
★
★
Een recept van Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child.
U vindt dit recept op pagina 517 in De kunst van het koken .
- Keuken:
- Frans
Ingrediënten
- bonenkruid
- chinese kool
- diepvriesandijvie
- diepvriesspinazie
- dooregen varkensschouder
- épices fines
- ham
- kalfshart
- knoflook
- lamshart
- lamslever
- olijfolie
- peper
- reuzel
- runderlever
- snijbiet
- ui
- varkenshart
- varkenslende
- varkenslever
- vers spekvet
- wilde spinazie
- witte peper
- worst
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.