Terrine de porc, veau et jambon - Paté van varkens- en kalfsvlees met ham
★
★
★
★
★
Een recept van Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child.
U vindt dit recept op pagina 526 in De kunst van het koken .
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- paté/terrine
Ingrediënten
- bacon
- cognac
- gezouten spek
- laurier
- lente-ui
- magere gekookte ham
- magere kalfslende
- peper
- sjalot
- tijm
- truffel
- truffelvocht
- vet spek
- vulling van varkens- en kalfsvlees
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.