Paté de foie et de porc en brioche - Varkensleverpalté in briochedeeg

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 530 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees / orgaanvlees / paté/terrine

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Scarlet o'haravulling

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Eenden-kersenpaté

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Canapés met foie gras - canapés de foie-gras

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Kreeftkroketten - Ferry van Houten, 2014

Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek