Artichauts braisés à la Provençal - Artisjokken gesmoord in wijn, knoflook en Prvencaalse kruiden

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 575 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
bijgerecht / voorgerecht
Soort:
vegetarisch / groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Artisjokken, gevuld en gegratineerd

delicious. magazine - 2011-06

Artisjokken, gemarineerde

Een recept uit delicious. magazine - 2016-06

Artisjokkenchips

Een recept uit delicious. magazine - 2015-06

Artisjokken in joodse stijl

Een recept uit delicious. magazine - 2016-06