Fonds d'artichauts farcis, froids / Fonds d'artichats en suprise - Koud voorgerecht van gevulde artisjokbodems

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 581 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht
Soort:
vegetarisch / groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Salade van artisjok, champignon en venkel

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Salade met mayonaise met bleekselderij en ui

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Asperge artisjoksalade

Een recept uit Anne Wilson - Spaans koken

Römersalat mit Artischocken, Champignons und Parmesan / Romeinse sla met artisjokken, champignons en parmezaanse kaas

Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse