Ratatouille - Stoofschotel van aubergine, tomaat, ui, paprika en courgette

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 594 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
bijgerecht
Soort:
stoofgerecht / vegan / groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Aubergines en courgettes met parmezaan en pijnboompitten

Een recept uit Pascale Naessens - Puur genieten en toch gezond en slank

Miso-groente

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Zomers groenten: courgette, tomaat en aubergine

Een recept uit Pascale Naessens - Puur genieten en toch gezond en slank

Geroosterde trostomaatjes en andere groente

Een recept uit Cara Hobday, Jo Denbury en Rob White - Keukenhandboek garneertechnieken