Chou-fleur blanchi - Geblancheerde bloemkool

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 602 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
bijgerecht
Soort:
vegetarisch / groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Bloemkoolsoep

Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Warme bloemkoolmousse met kalfszwezerikkroketjes en emulsie van pekelcitroen

Een recept uit Anne Cazor en Julien Attard - De Topchefs van de Moleculaire keuken

Lamscarré met bloemkoolmousse

Een recept uit Anne Cazor, Marion Guillemard en Julien Attard - Toprecepten voor de sifon

Cauliflower foam

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]