Crèpes à la piperade - Pannenkoeken met paprika, ui, tomaat en kaas

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 656 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Watermeloensoep met basilicum

Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Kalfskotelet Orloff

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Peultjessalade met feta en basilicum

Een recept uit  - Allerlekkerst Zomer

Tagliatelle met groene groenten en kaas-wijnsaus

Een recept uit  - Allerlekkerst Zomer