Crèpes à la piperade - Pannenkoeken met paprika, ui, tomaat en kaas
★
★
★
★
★
Een recept van Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child.
U vindt dit recept op pagina 656 in De kunst van het koken .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Ingrediënten
- basilcum
- gedroogde oregano
- groene paprika
- gruyère
- knoflook
- olijfolie
- pannenkoekenbeslag
- peper
- peterselie
- tomaten
- ui
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.