Riz au blanc - Gekookte rijst voor hors d'oeuvres en salades

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 660 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
basisrecept
Soort:
rijst

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Rijst koken - de elektrische rijstkoker alle rijstsoorten

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Rijst uit de oven basisrecept - cottura al forno ricetta base

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Indiase rijst basisrecept - cottura all'indiana ricetta base

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Gestoomde rijst

Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek