Pommes soufflées, calvados; soufflebasis

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 758 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
nagerecht
Soort:
fruit / soufflé

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Abrikozenjamglazuur

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Abrikozenjam met abrikozenamandons

delicious. magazine - 2010-08

Crostata di marmellata - Jamtaart

Een recept uit Jeni Wright - Italiaanse patisserie

Krapfen

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel