Pêches cardinal - Perzikcompote met frambozensaus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 767 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
nagerecht
Soort:
vegan

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Framboos en haver muffin

Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Ijskoude frambozen-vanilleyoghurt

Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Romig kokostoetje

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Frambozenyoghurtijs

Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab