Fleurons - Baksels van bladerdeeg als versiering en als garnituur en Petites bouchées - Bladerdeegbakjes voor borrelhapjes

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 924 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
snack of tussendoortje
Soort:
vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kaasragout in bladerdeeg

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Soep met een dakje

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Pasteibakjes

Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Pigs in a blanket (worstjes in bladerdeeg)

Een recept uit Betina Oostveen