Visbouillon voor bourride
★
★
★
★
★
Een recept van Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child.
U vindt dit recept op pagina 75 in De kunst van het koken .
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- bouillon / vis
Ingrediënten
- droge witte wijn
- gedroogde sinaasappelschil
- gemengde stevige vis
- knoflook
- laurier
- olijfolie
- preiwit
- saffraan
- tijm
- tomaten
- venkelzaad
- vis
- visafval
- water
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.