Marmite aux fruits de mer - Marmite Dieppoise - Chaudrée Normande - Normandische visschotel met zeetong en schaaldieren in wittewijnsaus
★
★
★
★
★
Een recept van Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child.
U vindt dit recept op pagina 78 in De kunst van het koken .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- diner / hoofdgerecht
- Soort:
- schaal- en schelpdieren / vis
Ingrediënten
- bieslook
- garnalen
- vis
- heilbot
- kreeft
- mosselschelpen
- peterselie
- saus voor normandische visschotel
- sint-jakobsschelpen
- tongfilet
- mossel
- visbouillon
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.