Quenelles de veau - Kalfsquenelles

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 194 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
kalfsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Ris de veau Lavalliere - Kalfszwezerik Lavalliere

Een recept uit Liliane Benoit en Agnès Claverie - La cuisine Charentaise

Terrine van kalfszwezerik - terrine de ris de veau

Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Veal sweetbreads

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Constructed veal cream

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]