Gepocheerde oesters

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 238 in De kunst van het koken .

Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Engelse vissoep Lady Morgan (1833)

Een recept uit B. Van Loo - Als kok in Frankrijk

Toast met oesters

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Oesters bloody mary

delicious. magazine - 2010-08

Amuse van verse oesters

delicious. magazine - 2009-05