Paupiettes de boeuf à l'ail de madame Cassiot - Rundvleesrolletjes, gevuld met ijst- en knoflookvulling met kruiden

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 398 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
rundvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Baconbeignets - frrittelle al bacon

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Broodje braadworst ***

Serveersuggestie Broodje braadworst   ***

Gebraden kalkoenborst met knapperige bacon en tomaat

Een recept uit Sean Wainer - Love your lunch

Gevuld brood met gehakt

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten