Carbonades à la Flamande - Rundvlees gesmoord met uien en bier

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 402 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
rundvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Zoete sesam-teriyakisaus

Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Eend met sinaasappel - canard à l'orange

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Apricot Sauce - Abrikozensaus

Een recept uit  - Heather Lambert - Ice Creams

Sinaasappelsaus bij canard à lórange

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken