Côtes de veau sauce Robert - Kalfskoteletten met bruine saus met mosterd en uien

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 348 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
kalfsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Tarragon infusion

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Tapenade van kruiden

Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Coq-au-vin blanc met dragon

Een recept uit delicious. magazine - 2015-08

Kalfsrolletjes met dragon

delicious. magazine - 2009-01