Sint-jakobsschelpen met cavasaus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 92 in De complete keuken van Spanje .

Keuken:
Spaans
Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kerstkapoen - capón de vanidad

Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Cordero al cava - Lamsschouder in cava

Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Oesters met cavadressing

Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Risotto met aardbeiensaus - risotto con salsa di fragole

Een recept uit J.M. Bellver - Wereldkeuken Italie