Terrine van ganzenlever

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 27 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht
Soort:
gevogelte / orgaanvlees / paté/terrine

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Duivenmousse met truffelvinaigrette - mousse di piccione con vinaigrette al tartufo

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Ingemaakte foie gras voor later

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Baba’s met pruimen en armagnac

delicious. magazine - 2009-02

Koffie met een poesje

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek