Jus van garnalen

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 46 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .

Keuken:
Frans
Gang:
basisrecept
Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Garnalen en langoustines in court-bouillon

Een recept uit  - Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne

Visspiesjes

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Schaal- en schelpdierenbouillon

Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Bouillon van garnalen

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe