Tournedos Henri IV - Haasbiefstuk met artisjokbodems en bearnaisesaus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 376 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
rundvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Strudel uit de moestuin

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Frittata met courgette, artisjok en asperge

delicious. magazine - 2010-10

Quiche met artisjokken, asperges en ham

delicious. magazine - 2009-05

Asperges in een croûte van gedroogde Geuldalham met gebradenkwartel en een romigesaus van morieljes

Een recept uit  - Asperges - verrukkelijk veelzijdig