Marinade voor coq au vin

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 110 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / marinade

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Bay leaf extract

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Duivenborst met Leidse stamppot en laurierjus

delicious. magazine - 2009-12

Rouget en papillotte Baumanière

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Eingesalzene Pilze - In zout ingelegde paddenstoelen

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer