Marcella Hazan - Klassieke italiaanse keuken

Klassieke italiaanse keuken

Een boek van Marcella Hazan

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Klassieke italiaanse keuken, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Er is een (volgens ons) nagenoeg gelijke editie van dit kookboek geindexeerd, mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar uw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Pasta met pesto met de vijzelmethode

Ingrediënten:
aardappelgnocchi, basilicum, boter, extra vergine olijfolie, fettuccine, grof zeezout, knoflook, parmezaanse kaas, pecorino romano, pecorino sardo, pijnboompitten, spaghetti en tonnarelli

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Pasta met gorgonzolasaus

Ingrediënten:
aardappelgnocchi, boter, fettuccine, garganelli, gorgonzola, melk, parmezaanse kaas, penne, rigatoni, slagroom en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / dessert uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Pruimengelato

Ingrediënten:
fijne tafelsuiker, gedroogde pruimen, pruimen en slagroom

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Pasta met tomatensaus met eekhoorntjesbrood

Ingrediënten:
boter, conchiglie, gedroogd eekhoorntjesbrood, pancetta, pappardelle, parmaham, parmezaanse kaas, penne, plantaardige olie, prosciutto, pruimtomaten in blik, sjalot, tonnarelli, ui, ziti, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus