Geitenkaassoufflés met gepocheerde vanilleperziken
★
★
★
★
★
Een recept van Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin.
U vindt dit recept op pagina 274 in Plenty .
- Gang:
- lunch / snack of tussendoortje / nagerecht
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten
- bloem
- boter
- ei
- fijne kristalsuiker
- harde geitenkaas
- hazelnoten
- kruidnagel
- laurier
- melk
- perzik
- slagroom
- ui
- vanillestokje
- water
- witte wijn
- zout
- zwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.