Terrine van Limburgs konijn met truffel
★
★
★
★
★
Een recept van Arjen Woudenberg.
U vindt dit recept op pagina 93 in The Last Waltz .
- Keuken:
- Hollands
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- paté/terrine
Ingrediënten
- bloem
- boter
- ei
- ganzenlever
- kalfsfilet
- katenspek
- konijnenbout
- konijnenfond
- konijnenlever
- konijnenrug
- peper
- sjalot
- truffeljus
- vetspek
- wild
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.