Appelgebak
★
★
★
★
★
Een recept van M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones.
U vindt dit recept op pagina 107 in De complete keuken van Frankrijk .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- nagerecht / bij de koffie
- Soort:
- fruit / koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten
- abrikozenjam
- bloem
- boter
- crème pâtissière
- ei
- eierdooier
- fijne suiker
- maïzena
- melk
- poedersuiker
- vanillestokje
- zoet deeg
- zoete appel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.