Navarin à la printanière
★
★
★
★
★
Een recept van M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones.
U vindt dit recept op pagina 84 in De complete keuken van Frankrijk .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / lamsvlees / groente
Ingrediënten
- aardappeltjes
- bloem
- boter
- bouquet garni
- erwten
- knoflook
- lamsschouder
- lente-ui
- peentjes
- peper
- raapje
- ui
- wildfond
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.