Cassoulet
★
★
★
★
★
Een recept van M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones.
U vindt dit recept op pagina 90 in De complete keuken van Frankrijk .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / peulvruchten
Ingrediënten
- bleekselderij
- bouquet garni
- eend
- eendenconfit
- gedroogde witte bonen
- geklaarde boter
- gezouten varkensvlees
- knoflook
- kookworst
- lamsschouder
- ongerookt spek
- saucisse à cuire
- saucisse de toulouse
- stokbrood
- tomaat
- ui
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.