Entrecôte à la bordelaise
★
★
★
★
★
Een recept van M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones.
U vindt dit recept op pagina 142 in De complete keuken van Frankrijk .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- rundvlees
Ingrediënten
- boter
- entrecote
- lendensteak
- mergpijp
- olie
- peper
- rode bordeauxwijn
- rode wijn
- sjalot
- verse peterselie
- wildfond
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.