Kaneelbavarois

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 176 in De complete keuken van Frankrijk .

Keuken:
Frans
Gang:
nagerecht
Soort:
schuim/mousse/gelei / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Chocoladepudding - bavarois au chocolat

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Wijnbavarois - bavarese al vino

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bavarois met perziken

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Vanillebavarois - bavarese alla vaniglia

Een recept uit  - De Zilveren Lepel