Geperste terrine van kip
★
★
★
★
★
Een recept van A. Little en R. Whittington.
U vindt dit recept op pagina 156 in De flair van eenvoud .
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- vlees / gevogelte / paté/terrine
Ingrediënten
- balsamicoazijn
- boter
- extra vierge olijfolie
- kipfilet
- parmaham
- peper
- pruimtomaat
- savooiekool
- sherryazijn
- zeezout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.