hertenkoteletten met romescosaus
★
★
★
★
★
Een recept van Pepita Aris en N. Dowey.
U vindt dit recept op pagina 224 in De Spaanse keuken .
- Keuken:
- Spaans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- wild en gevogelte
Ingrediënten
- amandelen
- boter
- gedroogde rode peper
- gemalen zwarte peper
- hertenkotelet
- knoflook
- olijfolie
- oud brood
- rodewijnazijn
- savooiekool
- sherryazijn
- tomaat
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.