FM Stoll, WH de Groot, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek

Het nieuwe Haagse kookboek

recepten, menu's en receptenleer Huishoudschool Laan van Meerdervoort Den Haag

Een boek van FM Stoll, WH de Groot, F.M. Stoll en W.H. de Groot

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Het nieuwe Haagse kookboek, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Een onmisbaar naslagwerk dat niet mag ontbreken in iedere keuken. Hoe marineer je vlees? Hoe kook je het perfecte ei? Hoe fileer je een vis? Op al deze vragen geeft Het Nieuwe Haagse Kookboek een duidelijk antwoord. Voor het eerst in 1934 uitgegeven onder de titel Recepten van de Huishoudschool Laan van Meerdervoort ‘s-Gravenhage en anno 2010 nog steeds onverminderd populair. Nieuwe inzichten op het gebied van voedingsleer zijn steeds verwerkt maar de oorspronkelijke opzet is gehandhaafd. Een onmisbaar naslagwerk in iedere Hollandse keuken. Inclusief informatie over menuleer en menu´s voor iedere maand en een verklarende woordenlijst van veel voorkomende keukentermen.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken