Tomatensoep met rijst (en soepgroenten)
      
        ★
        ★
        ★
        ★
        ★
      
    
Een recept van J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot.
U vindt dit recept op pagina 94 in Het nieuwe Haagse kookboek .
- Soort:
- soep/bouillon
Ingrediënten
- boter
- bouillon
- foelie
- laurierblad
- peper
- peperkorrels
- peterselie
- rijst
- soepgroenten
- soeptomaten
- tijm
- ui
- wortel
            Meld u gratis aan!
            
        Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
              Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
            
Advertentie
 
  Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
 
 
