Wildsaus
★
★
★
★
★
Een recept van J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot.
U vindt dit recept op pagina 69 in Het nieuwe Haagse kookboek .
Ingrediënten
- bessengelei
- bloem
- boter
- bouillon van wildresten
- bruin van jus
- champignons
- foelie
- kalfsgehakt
- laurierblad
- mager rookspek
- peperkorrels
- peterselie
- pikante saus
- rode wijn
- suiker
- tijm
- tomaat
- ui
- wortel
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.