bij de koffie

bij de koffie

Zoek naar bij de koffie in uw eigen kookboeken

De lekkerste bij de koffie recepten

Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Buffet / bij de koffie uit Tomaten:

Tomaten, freekeh en avocado

Ingrediënten:
arganolie, avocado, citroen, freekeh, kerstomaat, lente-ui, pijnboompitten, verse peterselie en zongedroogde tomaten in olie

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Spaanse keuken:

guirlache

Ingrediënten:
amandelen, citroensap, hazelnoten, kristalsuiker en olie

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / snoep / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Bij de koffie uit Brits bakboek:

Goosnargh cakes

Ingrediënten:
bloem, boter, fijne witte suiker, karwijzaad, maïzena, rijstmeel en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Bij de koffie uit Brits bakboek:

Haver- en kokoskoekjes - flakemeal biscuits

Ingrediënten:
bloem, boter, fijne witte suiker, havermoutvlokken, kokosschilfers en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Chocolade-sinaaappelkoekjes

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, eiwit, poedersuiker, pure chocolade en sinaasappel

Soort:
zoet / koek en gebak / chocolade
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Muesli-koekjes met gekonfijt fruit

Ingrediënten:
bloem, gekonfijt fruit, kandijsiroop, muesli, suiker en vetstof

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Oliebollen

Ingrediënten:
bloem, boter, eieren, kristalsuiker, melk, water en zout

Soort:
zoet / beignets
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Griesmeelcake met rozijnen

Ingrediënten:
arachideolie, bruine rum, eieren, griesmeel, honing, melk, sultanarozijnen en water

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Schotse pannenkoeken

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, kristalsuiker, melk en olie

Soort:
zoet / pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Crêpes Suzette

Ingrediënten:
bloem, boter, curaçao, eieren, grand marnier, kristalsuiker, maïsolie, mandarijnen, melk en zout

Soort:
zoet / pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Wentelteefjes

Ingrediënten:
boter, brood, eieren, kristalsuiker, lichtbruine suiker, melk en vanillesuiker

Soort:
zoet
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Valentijnstaartjes

Ingrediënten:
bloem, boter, eieren, rodevruchtenjam, slagroom en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Krentenkoekjes met rum

Ingrediënten:
bloem, boter, eieren, krenten, kristalsuiker, rum en zout

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Geparfumeerde notenkoekjes

Ingrediënten:
bloem, boter, kristalsuiker, noten, oranjebloesemwater en rozenwater

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Kattentongen

Ingrediënten:
bloem, boter, eieren, kristalsuiker en vanillesuiker

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Droge boterkoekjes

Ingrediënten:
bloem, boter, kristalsuiker en zout

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bij de koffie uit De dikke vegetariër:

Kaneel-chocoladekoekjes

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, ei, grand marnier, kaneel, olijfolie, pure chocolade, sinaasappelschil, suiker en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Chocoladekoekjes met gedroogde vruchten

Ingrediënten:
gekonfijte sinaasappelschil, hazelnoot, pistaches, pure chocolade en rozijnen

Soort:
zoet / bonbons / chocolade
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Chocoladetruffels

Ingrediënten:
cacaopoeder, eierdooier, gemalen amandelen, kokos, pure chocolade, vetstof en zonnebloemscheuten

Soort:
zoet / bonbons
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Havermoutkoekjes

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, eieren, havermout, suiker en vetstof

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Marsepein - 1ste manier: koude methode

Ingrediënten:
amandelpoeder, bloemsuiker, eiwit en oranjebloesemwater

Soort:
zoet / bonbons
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Marsepein - 2de manier: geroosterde methode

Ingrediënten:
bloemsuiker, gemalen amandelen, oranjebloesemwater en water

Soort:
zoet / bonbons
Een recept uit Janneke Philippi - Heerlijk simpel

Bij de koffie uit Heerlijk simpel:

Shortbread met anijs

Ingrediënten:
anijszaad, bloem, roomboter en suiker

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Janneke Philippi - Heerlijk simpel

Bij de koffie uit Heerlijk simpel:

Kaneelgrissini

Ingrediënten:
bloem, ei, gedroogde gist, kaneelsuiker, olijfolie en vanillesuiker

Soort:
vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Speculaas

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, eierdooiers, kandijsuiker, kaneel, speculaaskruiden, vetstof en water

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Hasseltse speculaas

Ingrediënten:
amandelschilfers, bloem, boter, bruine suiker, eieren, gemalen kruidnagel, kaneel, kristalsuiker, natriumbicarbonaat, nootmuskaat, vetstof en water

Soort:
zoet / koek en gebak