bij de koffie

bij de koffie

Zoek naar bij de koffie in uw eigen kookboeken

De lekkerste bij de koffie recepten

Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Buffet / bij de koffie uit Tomaten:

Tomaten, freekeh en avocado

Ingrediënten:
arganolie, avocado, citroen, freekeh, kerstomaat, lente-ui, pijnboompitten, verse peterselie en zongedroogde tomaten in olie

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Spaanse keuken:

guirlache

Ingrediënten:
amandelen, citroensap, hazelnoten, kristalsuiker en olie

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / snoep / vegetarisch
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Bij de koffie uit De smaak van Conclusion:

Ierse koek

Ingrediënten:
donkerbruine basterdsuiker, ei, thee, krenten, rozijnen, speculaaskruiden, sukade en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Iers
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Bij de koffie uit Twaalf maanden lekker eten:

Oliebollen

Ingrediënten:
bloem, ei, frituurolie, gedroogde gist, goudrenet, karnemelk, magere yoghurt, poedersuiker, rozijnen, sinaasappel, suiker en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
koek en gebak / frituur
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Tarwewafels

Ingrediënten:
donkere kandijsuiker, eieren, vetstof en voltarwemeel

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Makarons

Ingrediënten:
citroen, eiwitten, gemalen amandelen en suiker

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Zachte wafels

Ingrediënten:
eieren, melk, olie, suiker, vanillesuiker, vetstof en zelfrijzend bloem

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Droge wafelds

Ingrediënten:
bloem, eieren, kristalsuiker, melk, natriumbicarbonaat, vanillesuiker en vetstof

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Javanais

Ingrediënten:
amandelpoeder, bloem, bloemsuiker, boter, eierdooier, eiwitten, melk, pure chocolade, room, suiker en zout

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Merveilleux

Ingrediënten:
bloemsuiker, cacaopoeder, chocoladeschilfers, gekonfijte kers, meringue en slagroom

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Volkorenamandelwafels

Ingrediënten:
eieren, gemalen amandelen, gist, honing, melk, rietsuiker, vetstof en volkorenmeel

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Notenwafels

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, eieren, noten, melk, suiker en vetstof

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Grenobles

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, ei, griessuiker, vetstof en walnoten

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Oublie

Ingrediënten:
bloem, eiwitten, poedersuiker, vanillesuiker en vetstof

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Bij de koffie uit Brindisa:

Galletas de almendra - Amandelkoekjes

Ingrediënten:
bloem, ibericoreuzel, kaneel, marcona amandelen, poedersuiker en vanille-extract

Keuken:
Spaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Bij de koffie uit Brindisa:

Bollo de limón y nueces - Lichte citroenmuffins met walnoten

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroenyoghurt, ei, fijne kristalsuiker, plantaardige olie en walnoten

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bij de koffie uit De dikke vegetariër:

Bruinesuikerkoekjes met zeezout

Ingrediënten:
bloem, bruine suiker, eidooier, grof zeezout, ongezouten roomboter, semolina en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Bij de koffie uit NAJAT:

Roze aardbeienmeringue

Ingrediënten:
azijn, eiwit, gevriesdroogde aardbeien, limoensap, vanille-extract, witte basterdsuiker en zout

Keuken:
Marokkaans
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Bij de koffie uit NAJAT:

Chocoladesigaren

Ingrediënten:
anijszaad, bloem, olie, pure chocolade, sesamzaad, suiker en zout

Keuken:
Marokkaans
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Bij de koffie uit NAJAT:

Nougatsandwich met karamel

Ingrediënten:
amandelen, bloem, boter, cacao, corn syrup, crème fraîche, honing en karamel

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Bij de koffie uit NAJAT:

Chocoladechips

Ingrediënten:
aardappel, knoflookpoeder, peper, plantaardige olie, pure chocolade, selderijzout en zout

Keuken:
Marokkaans
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Bij de koffie uit Brindisa:

Ensaimada - Zachte deegspiraal

Ingrediënten:
bakkersmeel, ei, fijne kristalsuiker, olijfolie, poedersuiker, varkensreuzel, gist en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Helen Goh - Sweet

Bij de koffie uit Sweet:

Fig and pistachio frangipane tartlets

Ingrediënten:
amandelpoeder, basterdsuiker, bloem, boter, brandy, citroenrasp, ei, pistaches, poedersuiker en vijg

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Ann Pearlman - De koekjesclub

Bij de koffie uit De koekjesclub:

Doopkoekjes uit Pennsylvania (Juliet)

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, bruine suiker, ei, kristalsuiker, pecannoten en vanillearoma

Soort:
koek en gebak / feestdagen
Een recept uit Ann Pearlman - De koekjesclub

Bij de koffie uit De koekjesclub:

Vruchtensnoepjes voor Chanoeka (Allie)

Ingrediënten:
amandelen, boter, cashewnoten, dadels, gedroogde pruimen, geklaarde boter, ingelegde gember, ghee, kardemom, noten, pecannoten, poedersuiker, rozijnen, volkorenmeel en walnoten

Soort:
koek en gebak / snoep / feestdagen
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Bij de koffie uit De complete keuken van Spanje:

Polvorones

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, droge sherry, eierdooier, gemalen anijszaad en poedersuiker

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / zoete hapjes / vegetarisch