bij de koffie

bij de koffie

Zoek naar bij de koffie in uw eigen kookboeken

De lekkerste bij de koffie recepten

Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Buffet / bij de koffie uit Tomaten:

Tomaten, freekeh en avocado

Ingrediënten:
arganolie, avocado, citroen, freekeh, kerstomaat, lente-ui, pijnboompitten, verse peterselie en zongedroogde tomaten in olie

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Spaanse keuken:

guirlache

Ingrediënten:
amandelen, citroensap, hazelnoten, kristalsuiker en olie

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / snoep / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme

Bij de koffie uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:

Minitulbandjes met aardbeiencrémeux

Ingrediënten:
aardbeienpuree, ei, eidooier, gelatinepoeder, kristalsuiker, limoensap, mascarpone, suikervrije aardbeiencompote, tulbandjes en water

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme

Bij de koffie uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:

Tulbandjes

Ingrediënten:
amandelpoeder, bloem, boter, eiwit en kristalsuiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bij de koffie uit Deutsche Küche:

Zwetschendatschi - Kwetsenkoek

Ingrediënten:
hazelnoten, kaneel, kwark-oliedeeg, kwetsen, kwetsenmarmelade, strooisel en suiker

Keuken:
Duits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Helen Goh - Sweet

Bij de koffie uit Sweet:

Chocolate banana ripple cheesecake

Ingrediënten:
banaan, boter, cacaopoeder, cream cheese, demerarasuiker, digestive biscuit, donkere chocolade, double cream, ei, sour cream, vanille extract, volle melk, walnoten en witte chocoladechips

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bij de koffie uit Deutsche Küche:

Schmalznudeln - Boternoedels

Ingrediënten:
bloem, ei, geklaarde boter, gist, poedersuiker, room, rum, suiker, vanillepeul en zout

Keuken:
Duits
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Helen Goh - Sweet

Bij de koffie uit Sweet:

Roasted strawberry and lime cheesecake

Ingrediënten:
aardbei, bakpoeder, basterdsuiker, bloem, boter, cream cheese, cream of tartar, ei, limoen, maïsmeel, poedersuiker, roomkaas, sour cream, vanillestokje en wijnsteenzuur

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bij de koffie uit Deutsche Küche:

Mutzenmandeln - Amandelmutsjes

Ingrediënten:
amandelsnippers, amaretto, bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, ei, eidooier, frituurvet, poedersuiker en vanillepeul

Keuken:
Duits
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Taartjes met appelfrietjes

Ingrediënten:
appels, banketbakkersroom, bloemsuiker, bretoense zanddeegbodempjes en slagroom

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Bij de koffie uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Notentulband

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, hazelnoten, melk, rum, suiker, vanillesuiker, gist en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Bij de koffie uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Linzertaart

Ingrediënten:
aalbessengelei, abrikozengelei, amandelmeel, bloem, boter, bruine suiker, citroen, ei, eidooier, kaneel, volkorenbeschuit en zout

Keuken:
Oostenrijks
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Bij de koffie uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Turkse honing - sade lokum

Ingrediënten:
citroenzuurkristallen, pistachenoten, rijstmeel, rozenwater en suiker

Keuken:
Europees / Turks
Soort:
koek en gebak / snoep
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Bij de koffie uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Plum cakes

Ingrediënten:
amandelen, bakpoeder, bloem, boter, ei, krenten, noten, sucade en suiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Bij de koffie uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Wachauer torte

Ingrediënten:
amandelen, boter, chocolade, ei, paneermeel, poedersuiker en suiker

Keuken:
Oostenrijks / Internationaal
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Bij de koffie uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Linzer torte

Ingrediënten:
aalbessenjam, amandelen, bloem, boter, chocolade, citroenschil, ei, kaneel, kirsch, kruidnagelpoeder en suiker

Keuken:
Oostenrijks / Internationaal
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Bij de koffie uit Elzas:

Winachtsbredelen met gekonfijt fruit

Ingrediënten:
bruin amandelmeel, ei, gekonfijt fruit, poedersuiker en wit amandelmeel

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Bij de koffie uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Devils food cake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, cacao, ei, suiker, water en yoghurt

Keuken:
Amerikaans / Internationaal
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Das große Weinachts-Extra, 33 Rezepte: Von Festmenüs bis Wintergrillen

Bij de koffie uit Das große Weinachts-Extra, 33 Rezepte: Von Festmenüs bis Wintergrillen:

Cashew-Florentiner mit Datteln und Sesam / Florentines van cashewnoten met dadels en sesamzaad

Keuken:
Duits
Soort:
koek en gebak / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Bij de koffie uit Brits bakboek:

Madeira cake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, ei, fijne witte suiker, gekonfijte citroen, gekonfijte citroenschil en gekonfijte vruchten

Keuken:
Brits
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Bij de koffie uit Brits bakboek:

Battenberg cake

Ingrediënten:
abrikozenjam, abrikozenpitten, amandelaroma, amandelmeel, bakpoeder, bloem, boter, ei, fijne suiker, maraschinolikeur, marsepein, roze voedingskleurstof, poedersuiker en rozenwater

Keuken:
Brits
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Bij de koffie uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Limburgse vlaai

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gist, melk, suiker en zout

Keuken:
Nederlands / Internationaal
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Bij de koffie uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Jan Hagel

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, rietsuiker en water

Keuken:
Nederlands / Internationaal
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Michel Hanssen en Bart Nijs - Spice Wise

Bij de koffie uit Spice Wise:

Jan Hagel

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bij de koffie uit Deutsche Küche:

Faschingskrapfen, Berliner Krebbel, Fastnachtkrebbel - Carnavalsbroodjes, Berliner pannenkoeken

Ingrediënten:
aardbeienconfiture, abrikozenconfiture, bloem, ei, frambozenconfituur, geklaarde boter, gist, poedersuiker, room, rum, suiker, suikerglazuur, vanillepeul en zout

Keuken:
Duits
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bij de koffie uit Deutsche Küche:

Apfeldatschi - Appelkoek

Ingrediënten:
appel, appelmarmelade, hazelnoten, kaneel, kwark-oliedeeg, strooisel en suiker

Keuken:
Duits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch