Luganega

Luganega wordt beschouwd als italiaanse varkensworst.

Alternatieve namen: luganega-saucijs en luganega-worst.

Zoek naar luganega in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met luganega in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste luganega recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient luganega:

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Polenta concia met worst

Ingrediënten:
boter, chilipepers, droge rode wijn, fontina, gedroogd eekhoorntjesbrood, grove polenta, knoflook, luganega, olijfolie, parmezaanse kaas, rozemarijn, tomatenpulp, ui, water en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:

Koolrolletjes

Ingrediënten:
boter, ei, gaar vlees, knoflook, luganega, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, savooiekool en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Ditalinitimbaal met aubergine

Ingrediënten:
aubergine, bloem, boter, broodkruim, ditalini, luganega-worst, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas en provolone

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Farfalle met radicchio

Ingrediënten:
boter, farfalle, italiaanse worst, luganega, parmezaanse kaas, radicchio, slagroom en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Gevulde uien

Ingrediënten:
bitterkoekjes, ei, kaneel, luganega, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, pijnboompitten, rozijnen, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Worstjesparade

Ingrediënten:
bockworst, braadworst, chipolataworstjes, knakworst en varkenssaucijs

Soort:
vlees
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Napolitaanse maccheronitimbaal

Ingrediënten:
boter, broodkruim, gedroogde paddenstoelen, kippenhartjes, kippenlever, knoflook, luganega, maccheroni, mozzarella, parmezaanse kaas, tomaat en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte