Diner / hoofdgerecht uit Sous vide:
Rouelle van mesthoen gewikkeld in snijbiet met gerookt spek en pruneaux d'Agen
- Ingrediënten:
- pruneaux d'agen, rouelle van mesthoen en snijbiet, spekemulsie en gerookt spek
- Soort:
- sous-vide / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Pruneaux d'agen wordt beschouwd als gedroogde pruimen.
Alternatieve naam: prunes d'agen.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met pruneaux d’agen in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient pruneaux d'agen:
Diner / hoofdgerecht uit Sous vide:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / dessert uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Let's go Paleo:
Recept uit Let's go Paleo:
Recept uit Let's go Paleo:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Recept van Okoko recepten:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2015-01:
Recept uit delicious. magazine - 2015-09:
Recept uit delicious. magazine - 2015-09:
Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2015-09:
Recept uit delicious. magazine - 2015-10:
Recept uit delicious. magazine - 2011-09:
Recept uit delicious. magazine - 2009-02:
Recept uit delicious. magazine - 2007-11:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Recept uit delicious. magazine - 2011-08:
Recept uit delicious. magazine - 2007-11:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Let's go Paleo:
Recept uit delicious. magazine - 2011-13:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2010-02: