Coquillespoeder (gevriesdroogd)

Coquillespoeder (gevriesdroogd) wordt beschouwd als coquille.

Zoek naar coquillespoeder (gevriesdroogd) in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met coquillespoeder (gevriesdroogd) in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste coquillespoeder (gevriesdroogd) recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient coquillespoeder (gevriesdroogd):

Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:

Venus op je bord

Ingrediënten:
bladgoud, cacaopoeder, champagne, coquille, jakobsschelpen, oester, oesterblad, roomboter, sevrugakaviaar en zeewier

Keuken:
Internationaal
Soort:
hartige hapjes / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Diner / voorgerecht uit Modernist Cuisine [4]:

Scallop Mochi

Ingrediënten:
frituurvet, gedroogde coquilles, sint-jakobsschelp, glucosesiroop, rijstbloem, water en zout

Soort:
schaal- en schelpdieren