Matses
Matzes zijn platte, ongerezen Joodse broodjes. Ze worden traditioneel gebakken en gegeten tijdens pasen.
Alternatieve naam:
matzes.
Zoek naar matses in uw eigen kookboeken
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met matses in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijk zoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De lekkerste matses recepten
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient matses :
Ingrediënten: garnaal, gerookte doorregen bacon, kippenbouillon, koffieroom, laurier, lente-ui, maiskolven, matses, rode aardappel, schelvisfilet en tijm
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bleekselderij, ei, kip, kippenvet, knoflook, margarine, matses, pastinaak, ui, verse dille, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, wortel en zout
Keuken: Amerikaans
Soort: soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten: eidooier, kaneel, kippenbouillon en matses
Keuken: Sefardisch / Joods / Italiaans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: bosuien, boter, eieren, gerookte zalm, kappertjes, matzes en zure room
Ingrediënten: cottagecheese, ei, feta, matses, melk, nootmuskaat, peper, spinazie en zout
Keuken: Midden-Oosten / Sefardisch / Joods
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: brood, ei, knoflook, matses, peper, vel van ganzenhals en zout
Keuken: Asjkenazisch / Joods
Soort: gevogelte
Advertentie
Ingrediënten: cayennepeper, cream crackers, diepvriesmais, gerookte doorregen bacon, kalkoenbraadvet, kalkoenkarkas, kalkoenvlees, matzes, ontbijtspek, peterselie, single cream, slagroom, ui, wortel en zoete aardappel
Soort: soep/bouillon / gevogelte / feestdagen
Ingrediënten: cream crackers, diepvriesmais, gerookte doorregen bacon, kippenkarkas, kipvlees, matzes, ontbijtspek, peterselie, single cream, slagroom, ui en wortel
Soort: soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten: bladpeterselie, ei, kaneel, kippenbouillon, lamsgehakt, matses, peper, pijnboompitten, piment, rundergehakt, ui, zonnebloemolie en zout
Keuken: Mediterraans / Sefardisch / Joods
Ingrediënten: boter, compote, ei, honing, jam, kaneel, matzes, peper, plantaardige olie, suiker, zout en zure room
Keuken: Asjkenazisch / Joods
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: biologische kip, bladpeterselie, chilipoeder, ei, foelie, gedroogde peterselie, gemberpoeder, karwij, kerriepoeder, kippenbout, kippenhartje, kippenlever, knoflook, komijn, koriander, kruidnagel, laurier, matsemeel, matses, olie, pastinaak, peper, prei, rijst, selderijknol, ui, winterwortelen en zout
Keuken: Hollands
Soort: soep/bouillon / gevogelte
Advertentie
Ingrediënten: ei, maïsolie, matze, melk, olijfolie, room, suiker, water, zout en zwarte peper
Keuken: Mexicaans
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: guindilla paprika, kip, kippenlever, knoflook, konijn, laurier, matze, olijfolie, patrijs, rozemarijn, tijm, tomaat, torta, watercrackers, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / wild / gevogelte
Wanneer je naar matzes zoekt, vinden we dit ingredient ook.
Matses-boeken
Dol op matses? Misschien zijn de volgende boeken wat voor je: