Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Mongoolse lamsvuurpot
- Ingrediënten:
- boekweitmie, chinese kool, dipsaus voor mongoolse vuurpot, eiermie, lamsbout, paksoi en rijstmie
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- soep/bouillon / lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Boekweitmie wordt beschouwd als mie.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met boekweitmie in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient boekweitmie:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Bijgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Boekoe Bagoes:
Diner / hoofdgerecht uit De Thaise keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Thaise keuken:
Recept van Wateetons:
Recept uit Selamat Makan!:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit delicious. magazine - 2007-07:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-10:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-03:
Recept uit delicious. magazine - 2015-01:
Recept uit delicious. magazine - 2014-11:
Recept uit delicious. magazine - 2014-11:
Recept uit delicious. magazine - 2010-12:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2010-12:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-09:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2010-02:
Recept van KeukenLiefde:
Recept uit delicious. magazine - 2010-01:
Recept uit delicious. magazine - 2010-01:
Recept uit delicious. magazine - 2010-01:
Recept uit delicious. magazine - 2016-01:
Recept uit delicious. magazine - 2009-09:
Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-12: