Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Jiu cai chao wu ge - Geroerbakte kokkels met Chinese bieslook
- Ingrediënten:
- bakolie, chinese bieslook, kokkelvlees en zout
- Keuken:
- Chinees / Shanghai
- Soort:
- bouillon / schaal- en schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Kokkelvlees wordt beschouwd als kokkel.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met kokkelvlees in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient kokkelvlees:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit delicious. magazine - 2011-13:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-13:
Recept uit delicious. magazine - 2009-10:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit delicious. magazine - 2007-01:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2015-05:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2013-13:
Recept uit delicious. magazine - 2013-13:
Recept uit delicious. magazine - 2013-13:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-07:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-13:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2011-13:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Japan Special, 33 Rezepte für Einsteiger:
Diner / voorgerecht uit Dressings en marinades:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-03:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-03:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek: