Diner / hoofdgerecht uit Koken in een duinpan:
Filets de barbue poêlés au vert d'oignons - Gebakken grietfilet met een saus van lente-uitjes
- Ingrediënten:
- bloem, boter, grietfilet, lente-ui, lente-uitjessaus en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met lente-uitjessaus in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient lente-uitjessaus:
Diner / hoofdgerecht uit Koken in een duinpan:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit 2 - Puur Pascale:
Recept uit Puur Pascale:
Recept uit Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten:
Snack of tussendoortje uit California Dreamin':
Recept uit Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit Puur Eten 2:
Recept uit Mijn Pure Keuken:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Story on a Plate:
Recept uit Puur genieten en toch gezond en slank:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Puur Pascale:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2011-13:
Recept uit delicious. magazine - 2011-13:
Recept uit delicious. magazine - 2011-13:
Diner / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit Puur genieten en toch gezond en slank: