Truffelaardappelen

Truffelaardappelen wordt beschouwd als blauwe aardappel.

Alternatieve namen: truffelaardappel en vitelotten.

Zoek naar truffelaardappelen in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met truffelaardappelen in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste truffelaardappelen recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient truffelaardappelen:

Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:

Ceviche van gerookte schelvis

Ingrediënten:
gerookte schelvisfilet, granaatappel, limoensap, olijfolie, rode ui, truffelaardappel en verse bieslook

Keuken:
Peruaans
Soort:
vis
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Buffet / bijgerecht uit Liever lokaal:

Knolkervel en andere vergeten groenten uit de oven

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bieten, frambozenazijn, grof zeezout, knoflook, knolkervel, olijfolie, pastinaak, truffelaardappel, venkelzaad en zwarte wortel

Keuken:
Hollands
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch / ovenschotel
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Avondmaal uit Liever lokaal:

Leeuweriktong met aardappels en shiitakes

Ingrediënten:
aardappel, boerenkool, gerookte spekjes, groentebouillon, leeuweriktong, melk, olijfolie, paddenstoelenbouillon, peper, piccalilly, shiitake, truffelaardappel en zeezout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / groente / paddenstoelen
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:

Terrine van oergroenten

Ingrediënten:
bietensap, crème fraîche, fleur de sel, grof zeezout, krulpeterselie, olijfolie, peterselie, truffelaardappel, wortelpeterselie en zoete aardappel

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Snack of tussendoortje uit Lima - het kookboek:

Blauwe aardappelchips

Ingrediënten:
avocadodip, blauwe aardappel, huacataycrème met queso fresco, koolzaadolie en zeezoutvlokken

Keuken:
Peruaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Boerenkool met worst

Ingrediënten:
bloemige aardappel, boerenkool, boter, gerookte spekjes, groentebouillon, melk, olie, paddenstoelenbouillon, peper, rookworst, shiitakes, truffelaardappel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stamppot / vlees
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Kerstvis met rode en groene saus

Ingrediënten:
aardappel, baars, biet, boter, mosterd, olijfolie, peper, rog, slagroom, tarbot, truffelaardappel, visbouillon, visfilet, winterpostelein, zoete aardappel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vis