Aziatisch

Zoek naar Aziatisch in uw eigen kookboeken

Aziatisch koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:

Rijstpapierwraps

Ingrediënten:
basilicum, biefstuk, citroengras, eikenbladsla, knoflook, komkommer, kristalsuiker, limoensap, mihoen, munt, rijstazijn, rijstpapier, rode peper, sla, spaanse peper en vissaus

Keuken:
Aziatisch / Thais
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:

Rijstpapierwraps

Ingrediënten:
basilicum, biefstuk, citroengras, eikenbladsla, knoflook, komkommer, kristalsuiker, limoensap, mihoen, munt, rijstazijn, rijstpapier, rode peper, sla, spaanse peper en vissaus

Keuken:
Aziatisch / Thais
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Maïs met gehakt

Ingrediënten:
arachideolie, droge sherry, half-om-halfgehakt, ketjap benteng manis, knoflook, maiskorrels uit blik, maïzena, peper, prei, ui, verse bladselderij, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Maïs met paprika

Ingrediënten:
arachideolie, knoflookpoeder, maiskorrels uit blik, maïzena, peper, rode paprika, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - singapore

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit singapore:

Singapore-croquetten - Singapore-croquettes

Ingrediënten:
aardappel, aardappelpuree, arachideolie, beschuitkruim, ei, frituurolie, gemalen komijn, gemalen korianderzaad, gemberwortel, groene spaanse peper, knoflook, mager rundvlees, paneermeel, ui, verse koriander, verse peterselie, witbroodkruim, zout en gemalen zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Rundvlees met champignons

Ingrediënten:
arachideolie, champignon, chinese rijstwijn, knoflookpoeder, lichte chinese sojasaus, mager rundvlees, maïzena, peper, runderbouillon, sherry en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kippengehakt met bleekselderij

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, droge sherry, ketjap benteng manis, kippenbouillon, kippengehakt, maïzena, peper, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - singapore

Diner / hoofdgerecht uit singapore:

Gekruide kip met uien - country captain

Ingrediënten:
arachideolie, braadkuiken, geklaarde boter, ghee, grof zeezout, grof zout, kippenbouillon, knoflook, kurkuma, rode spaanse peper, ui en gemalen zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - singapore

Diner / hoofdgerecht uit singapore:

Knapperig in olie gebakken kip - Singapore chicken

Ingrediënten:
braadkuiken, cayennepeper, citroen, citroensap, frituurolie, honing, kaneel, limoen, vijfkruidenpoeder en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
gevogelte / frituur
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kippegehakt met champignons

Ingrediënten:
arachideolie, champignon, ei, kippenbouillon, kippengehakt, maïzena, nootmuskaat, peper, verse bladselderij en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Maïs met paddestoelen

Ingrediënten:
arachideolie, champignon, ketjap benteng manis, maiskorrels uit blik, maïzena, peper, rode paprika, sjalot, ui, verse bieslook, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Recept uit Mas is meer:

Lak van paling

Ingrediënten:
citroengras, dashiazijn, djeroek poeroet, galanga, gedroogde chilipeper, gember, gembersiroop, kuzuzetmeel, lichte sojasaus, limoenrasp, mirin, sinaasappelsiroop en tamari

Keuken:
Aziatisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Aziatische gegrilde prei

Ingrediënten:
donkere sesamolie, prei, sojasaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kippengehakt in tomatensaus

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, ketjap benteng manis, kippenbouillon, kippengehakt, knoflook, paprikapoeder, peper, tomatenpuree, ui, verse bieslook, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:

Salade van op de huid gebakken zalm, verse eiermie en sojadressing

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bosui, daikon, eiermie, komkommer, kristalsuiker, lente ui, limoen, limoensap, olie, peper, radijs, rode peper, sesamolie, sojasaus, spaanse peper, suiker, zalm, zalmfilet, zeezout en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:

Karamelkip

Ingrediënten:
basterdsuiker, kip, kippendijen, knoflook, nam pla, olie, peper, rijst, rode ui, sojasaus, suiker, ui en vissaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:

Rijstbowl met misomayonaise en meloen in gembermarinade

Ingrediënten:
agavesiroop, alfalfa, avocado, ei, furikake, gembermarinade, sesamzaad, limoen, mayonaise, meloen, rijstazijn, sojabonen, sojasaus, srirachasaus, gember, watermeloen, witte miso, zilvervliesrijst en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Verfijnde gefrituurde tofu

Ingrediënten:
neutrale olie, spinazie, tofu, water en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Recept uit Wrap 'n roll:

Pindasaus

Ingrediënten:
chilisaus, hoisinsaus, knoflook, olie, pinda, pindakaas, sojasaus en sriracha

Keuken:
Aziatisch
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Recept uit Wrap 'n roll:

Pannenkoeken met lente-uitjes

Ingrediënten:
bloem, chinese zwarte azijn, knoflook, lente ui, olie, sesamolie, sherryazijn, sojasaus, suiker, wit sesamzaad en zwart sesamzaad

Keuken:
Aziatisch
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Salade van geperste tofoe

Ingrediënten:
bleekselderij, chilipasta, japanse sesamolie, sojasaus, stevige tofu en winterwortel

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Recept uit Wrap 'n roll:

Sojasaus

Ingrediënten:
lente ui, rijstazijn, sesamzaad en sojasaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Diner / nagerecht uit Wrap 'n roll:

Gevulde matchaflensjes met abrikozen

Ingrediënten:
abrikoos, bloem, boter, cognac, eau de vie, ei, mascarpone, matchapoeder, poedersuiker, slagroom, suiker, vanille-extract, vanillestokje en volle melk

Keuken:
Aziatisch
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Lunch uit Wrap 'n roll:

Oosterse soep met gehaktballetjes

Ingrediënten:
bouillon, citroengras, gemberwortel, glasnoedels, half-om-halfgehakt, knoflook, koriander, lente ui, noedels, paksoi, rode paprika, sesamolie, sesamzaad, shiitake, sojasaus en spaanse peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wrap 'n roll:

Gevulde prei

Ingrediënten:
gerookte ham, gerookte spekplakjes, mirin, misopasta, prei, sake en sesamolie

Keuken:
Aziatisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Stuck-pot-rijst met yoghurt en specerijen

Ingrediënten:
arachideolie, basmatirijst, kerriepoeder, limoensap, neutrale olie, peper, volle yoghurt en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
rijst / vegetarisch