Aziatisch

Zoek naar Aziatisch in uw eigen kookboeken

Aziatisch koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:

Rijstpapierwraps

Ingrediënten:
basilicum, biefstuk, citroengras, eikenbladsla, knoflook, komkommer, kristalsuiker, limoensap, mihoen, munt, rijstazijn, rijstpapier, rode peper, sla, spaanse peper en vissaus

Keuken:
Aziatisch / Thais
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:

Rijstpapierwraps

Ingrediënten:
basilicum, biefstuk, citroengras, eikenbladsla, knoflook, komkommer, kristalsuiker, limoensap, mihoen, munt, rijstazijn, rijstpapier, rode peper, sla, spaanse peper en vissaus

Keuken:
Aziatisch / Thais
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Kokosrijst met bonen

Ingrediënten:
kidneybonen, kokosmelk, pintobonen, rijst, rondkorrelrijst en zwarte bonen

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Rijstkoeken met zoete sojasaus en groenten

Ingrediënten:
chilipasta, lente ui, neutrale olie, paprika, rijstkoek, sesamolie, sesamzaad, shiitakes, sojasaus, suiker, ui, wortels en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / vegetarisch / eenpansgerecht
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geroerbakte brede rijstmie met groenten in het zuur

Ingrediënten:
gember, mosterdblad, neutrale olie, rijstmie, rijstwijnazijn, savooiekool, shiitake, sojasaus, spitskool, suiker, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken mungbonen en gefermenteerde zwarte boontjes

Ingrediënten:
bieslook, gefermenteerde zwarte bonen, peper, sesamolie, sesamzaad, sojabonen, zout en zwart sesamzaad

Keuken:
Aziatisch
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Veganistische gestoomde dumplings met glasnoedels

Ingrediënten:
chinese kool, droge sherry, dumplingvellen, gember, glasnoedels, lente ui, paksoi, peper, prei, rijstwijn, sesamolie, sojasaus, suiker, tofu en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 7 - Amuses

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :

Krokante sesamgarnalen met mangochutney

Ingrediënten:
bloem, citroensap, cocktailgarnalen, ei, frituurolie, mangochutney, paneermeel, sesamzaad en verse munt

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Rode currypasta

Ingrediënten:
arachideolie, chilipeper, citroengras, galanga, gemberwortel, kaffirlimoenblad, knoflook, komijnzaad, koriandersteeltjes, korianderwortel, korianderzaad, sjalotjes en thaise chilipeper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch

Diner / hoofdgerecht van anita van h:

He­te kip van Mats ***

Ingrediënten:
kristalsuiker, ketjap manis, kipkluifjes, seroendeng, sperziebonen, witte rijst en zonnebloemolie

Keuken:
Aziatisch / Aziatisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Pittige pickles op zijn Aziatisch

Ingrediënten:
augurk, donkere sesamolie, pasta van chilipeper en knoflook, sojasaus, suiker en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / vegetarisch / pickles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken mungbonen met chilipasta

Ingrediënten:
bieslook, chilipasta, peper, sambal, sojabonen, zout en zwart sesamzaad

Keuken:
Aziatisch
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken mungbonen met taugé

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, peper, rijstazijn, sesamzaad, sojabonen, taugé, zout en zwart sesamzaad

Keuken:
Aziatisch
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken mungbonen met sesamzaad

Ingrediënten:
bieslook, peper, sesamzaad, sojabonen, zout en zwart sesamzaad

Keuken:
Aziatisch
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / bijgerecht uit Vol Smaak:

Gewokte aubergine

Ingrediënten:
aubergines, bosui, gember, ketjap manis, knoflook, rode peper, sesamolie, sesamzaad en zonnebloemolie

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Salade van gestoomde paddensstoelen Aziatische stijl

Ingrediënten:
arachideolie, champignons, donkere sesamolie, gember, knoflook, korianderzaad, lente-ui, sojasaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Aubergine, gebakken met sesam

Ingrediënten:
aubergine, bloem, boter, citroen, ei, olijfolie, paneermeel, peterselie, sesamolie, sesamzaad, sojadipsaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit  - Fisch, 30 tolle Rezepte

Diner / voorgerecht uit Fisch, 30 tolle Rezepte:

Austern mit scharfer Tomatensalsa - Oesters met scherpe tomatensaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

De eenvoudigste roertofoe

Ingrediënten:
kurkuma, neutrale olie, peper, peterselie, tofu en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / nagerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Kokosrijst

Ingrediënten:
kokosmelk, rondkorrelrijst en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / voorgerecht uit Sous-vide thuis:

Varkenssaté met pindasaus

Ingrediënten:
gemalen komijn, gemalen koriander, geroosterde pindas, kokosmelk, koolzaadolie, korianderblaadjes, kurkuma, lichtbruine suiker, limoen, limoensap, pindakaas, rode currypasta, sojasaus, varkenskabonades en vissaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
sous-vide
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Ham met paprika

Ingrediënten:
bouillon, gekookte ham, gele paprika, groene paprika, ketjap benteng manis, knoflook, maïsolie, maïzena, peper, rode paprika, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Amuse / diner / bijgerecht / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Kikkererwtenfrites

Ingrediënten:
kikkererwtenmeel, neutrale olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Tofoepannenkoeken op z'n Aziatisch

Ingrediënten:
arachideolie, basilicum, bieslook, bloem, dille, gemberwortel, koriander, lente ui, neutrale olie, peterselie, rijstmeel, sojamelk, sojasaus, tahin, tofu, volkorenmeel en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht / basisrecept uit De dikke vegetariër:

Tofoe-escabeche

Ingrediënten:
bloem, cayennepeper, groentebouillon, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, rodewijnazijn, stevige tofu, tijm en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / inmaak / vegetarisch
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Sesamdressing

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, extra vierge-olijfolie, knoflook, komijnzaad, tahin en water

Keuken:
Aziatisch
Soort:
saus/dressing/jus