Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Erwtensoep
- Ingrediënten:
- aardappel, knolselderij, peterselie, prei, runderrookworst, selderijblad, spliterwten, varkenspoot en zuurkoolspek
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Snacks en tussendoortjes / snack of tussendoortje uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Het ATAG kookboek:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Het literaire eetboek:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Diner / nagerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / nagerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Snack / snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Koude keuken:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Keukenlab:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Recept uit Koude keuken: