Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Erwtensoep
- Ingrediënten:
- aardappel, knolselderij, peterselie, prei, runderrookworst, selderijblad, spliterwten, varkenspoot en zuurkoolspek
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Snacks en tussendoortjes / snack of tussendoortje uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Bijgerecht uit Lekker Hollands:
Bijgerecht uit Lekker Hollands:
Diner / voorgerecht uit Lekker Hollands:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Basisrecept uit Nachtbrood:
Lunch uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Amuse / diner uit Allerlekkerst Zomer:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Nederland op z'n lekkerst:
Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Allerlekkerst Zomer:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Lunch uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Diner / nagerecht uit Lekker Hollands:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands: