Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Erwtensoep
- Ingrediënten:
- aardappel, knolselderij, peterselie, prei, runderrookworst, selderijblad, spliterwten, varkenspoot en zuurkoolspek
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Snacks en tussendoortjes / snack of tussendoortje uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Bijgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Diner / voorgerecht uit Lekker Hollands:
Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Diner / tussengerecht uit Lekker Hollands:
Diner / tussengerecht uit Lekker Hollands:
Recept uit Lekker Hollands:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker Hollands:
Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Diner / voorgerecht uit Lekker Hollands:
Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Diner / voorgerecht uit Lekker Hollands:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / bijgerecht / nagerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Bij de koffie uit Het literaire eetboek:
Diner / bijgerecht / nagerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Bij de koffie uit Lekker Hollands:
Diner / nagerecht uit Lekker Hollands:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman: